TEMELİNİ GÖRDÜ!

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan temeli atılan Gelincik İlköğretim Okulu için Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan’a teşekkür etti.

TEMELİNİ GÖRDÜ!
07 Ekim 2023 - 07:45 - Güncelleme: 09 Ekim 2023 - 09:44

Ajans Sinop’un da gündeminden düşürmediği Gelincik İlköğretim okulu ile ilgili Şanlan, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Okul inşaatının kolon filizlerini geçte olsa gördüğünü işaret eden Şanlan, “İsteyince oluyormuş.” Dedi.

Gelincik İlköğretim Okulunun geçtiğimiz yıllarda yıkıldığını ve defalarca neden yapılmıyor diye gündeme getirdiğini belirten Şanlan, yaptığı açıklamada; “Gelincik İlköğretim okulunun temeli atılmış durumda. Daha önce amacının dışında mısır, fasulye ve benzeri tarım ürünleri fidelerin yetiştirildiği okul arazisinde, okul inşaatının kolon filizlerinin yükseldiğini geçte olsa gördük. Bu konudaki kararlılığı ve mücadelesinden dolayı Sinop valimiz Sn. Dr. Mustafa Özarslan beyi tebrik ediyor, kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca mahalle muhtarımız Sn. Emrah Altun beyin de yıllardır süren ciddi mücadelesi asla unutulmamalıdır. Gelincik ilköğretim okulu, Gelincik mahallemize ve ilimize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.


Bu haber 8207 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<