TÜRKELİ KAYMAKAMI YILMAZ, ERZURUM'A ATANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararına göre; Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Erzurum Horasan Kaymakamlığına atandı.

TÜRKELİ KAYMAKAMI YILMAZ, ERZURUM'A ATANDI
24 Ağustos 2023 - 16:53 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 15:26

Ağustos başından itibaren yayımlanan Emniyet ve Valiler Kararnamesi ile TSK atamalarını bu kez kaymakam, vali yardımcıları ve bürokratların da olduğu yüzlerce listelik atama takip etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile 24 Ağustos gece yarısı yayımlanan atama kararıyla yüzlerce kaymakam, vali yardımcısı ve bürokratların yeri değişti.

Atama kararına göre; Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Erzurum Horasan İlçe Kaymakamı olarak atandı.

Mesut Ozan Yılmaz kimdir?

07 Ocak 1993 tarihinde Van/Erciş’ de doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Tenzile Ana İlköğretim Okulunda Liseyi Hüseyin Celal Yardımcı Ağrı Fen Lisesinde tamamladıktan sora 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu. Van Yüzüncü yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans eğitimi devam etmektedir. Aynı yıl Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumunda Uzman Yardımcısı olarak meslek hayatına başladı. 107. Dönem Van Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez Stajına müteakip sırasıyla, Banaz ve Köyceğiz ilçelerinde Refiklik Stajını tamamladı. 10.06.2019-08.02.2021 tarihleri arasında vekaleten Domaniç Kaymakamlığı ve Van Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık kursunu üstün başarılı tamamlayarak 20.08.2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2021/412 sayılı kararname ile Türkeli Kaymakamlığına atanmıştır.

Bu haber 4477 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<