TÜRKELİ'NİN İLK TOGG TALİHLİSİ!

Yerli ve milli otomobil TOGG’u satın almak için ön sipariş sürecine katılarak çekilen kura sonucu ''173210'' numaralı talihli olan Sinop'un Türkeli ilçesinde yaşayan Çağdaş Öztürk, otomobilini teslim aldı.

TÜRKELİ'NİN İLK TOGG TALİHLİSİ!
01 Kasım 2023 - 18:18 - Güncelleme: 02 Kasım 2023 - 13:05

Sinop Türkeli’de yaşayan Çağdaş Öztürk de Togg’un C-SUV T10X’in uzun menzilli oltu rengi otomobili almak için yaptığı başvuruda “173210” numaralı talihli oldu.

29 Mart akşamı noter huzurunda çekilen kura sonucu ilk TOGG talihlilerinden biri olan Çağdaş Öztürk, 29 Ekim Pazar günü Samsun’daki TOGG bayisinden otomobilini teslim aldı.

TOGG’un ilk talihlisi olan Öztürk, "İşlemlerin ardından Samsun’a giderek aracı teslim aldım. Aracımız çok güzel. Ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Vatandaşların araca çok ilgi gösterdiğini anlatan Öztürk, Samsun’dan Türkeli’ye gelinceye kadar birçok yerde insanların kendisini durduğunu dile getirdi.Öztürk, "Durduğumuz yerde herkes gelip fotoğraf çekiyordu. Çok fazla ilgi var. Türkeli’de ilk araç olması da ilgi çekmesini sağlıyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçe sakinleri de aracı ilgiyle inceledi.

Kaynak: Türkelinin Sesi Gazetesi


Bu haber 6370 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<