YÜKSELEN ERFELEK İÇİN!

Sinop’un Erfelek ilçesinde, 31 Mart 2024 yerel seçimler sebebiyle Erfelek Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığı açıklaması Yüksel Kalyoncu’dan geldi.

11 Kasım 2023 - 17:15 - Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 14:01

Erfelek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen basın açıklamasında Yüksel Kalyoncu aday adaylığını açıklayarak şu ifadelerde bulundu;” Partimizin değerli üyeleri, basınımızın kıymetli emekçileri, saygıdeğer Erfelek halkı. Bugün, geleceğimizi daha güzel yaşatmak adına, bir adım daha atmaya karar verdiğimizi duyurmanın gururunu yaşıyorum. Sizlerin desteği ve onayı ile Erfelek Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı resmi olarak açıklıyorum.1971 yılında doğmuş olduğum, çocukluğumun, gençliğimin geçtiği ilçemize hizmet için doyduğum topraklardan, doğduğum topraklara bir süre önce dönüş yaptım. İstanbul’da uluslararası bir firmada yıllarca yöneticilik yapmakla beraber, sivil toplum kuruluşlarında aktif görev ve başkanlıklar alarak İstanbul’dan ilçemize olan gönül bağımı ve hizmet aşkımı devam ettirmek için sayısız projelerde görev aldım. Siyasi olarak da 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erfelek Gençlik Kolları başkanı olarak başlayan bu süreç, kesintisiz olarak devam etmiş olup, son olarak 2019 yılı yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Başkanlığı 2. Bölge (12 İlçeye bağlı) sivil toplum kuruluşlarından sorumlu seçim koordinasyon başkanı olarak devam etmiştir. Kazanılan bu büyük zaferde etkin rol oynayan ekipte olmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. 2023 yılında gerçekleştirilen milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında partimiz ile il genelinde yapılan tüm toplantı, miting ve etkinliklerde yer aldım. O günlerde olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de parti kimliğime olan aidiyetim gereği verilen her türlü görevi yapmaya hazır olduğumu dile getirmek isterim. Partimizin ilkelerini ve vizyonunu, partimizin büyükleri, emekçileri ve örgütümüzün bütün unsurlarıyla, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in de bahsetmiş olduğu “DİJİTAL DEMOKRATİK KATILIM “vizyonunu ilçemizde hayata geçirmeyi kendime görev bildim.

“Gece gündüz çalışacağız”

Çağın getirmiş olduğu enerjiyi halka sunmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Kalyoncu, “Partimizin 38. Olağan Genel Kurultayında, değişim ağırlıklı istek ve söylemle seçime giren, “CHP Değişirse Türkiye Değişir” vizyonu ile seçimi kazanan Genel Başkanımız Sn. Özgür ÖZEL’İN atmış olduğu bu adımı, ilçemiz Erfelek’te de atmaya, gençliğin ve çağın getirmiş olduğu enerjiyi, politikalarımızla harmanlayarak siz değerli halkımıza sunmak için gece gündüz çalışacağımızı belirtmek isterim. Ülkenin her köşesinde olduğu gibi, bizim güzel şehrimizde de daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha çağdaş bir kent vizyonu için yola çıkıyoruz. Erfelek’in Erfelek’ten ibaret olmadığını, ilçemizin ulusal ve uluslararası arenada yer bulması gerektiğini yüksek sesle dile getiriyorum. Bu bakış açısı ile şehrimizin potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarmak ve siz değerli hemşerilerimizin yaşam esnekliğini arttırmak adına kararlılıkla çalışacağımızın sözünü veriyorum. Genel başkanımız Sn. Özgür Özel’in EMEK 4.0 vizyonuyla bağdaşan, ilçemize yapay zekâ çağında teknolojiyle birleştirerek gelişimi ve yükselmesi için hazırladığımız projelerin ana hatlarından bahsetmek gerekirse; Katılımcı Yönetimle; Her kararımızda sizin fikir ve önerileriniz önemli olacak. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, şehrimizi hep birlikte şekillendireceğiz. Sürdürülebilir Kalkınma ile doğanın ve çevrenin korunması, sürdürülebilir kalkınmamızın devamlılığını oluşturacak. Eğitim ve Kültür projelerimiz ile gençlerimizin eğitimine büyük önem verecek, kültür ve sanatı destekleyerek şehrimizi daha yaşanabilir bir kültür merkezi haline getireceğiz. Altyapı ve Ulaşım revizyonuyla, Modern altyapı ve etkili ulaşım sistemlerini şehrimizle buluşturarak, ilçemizi daha erişilebilir hale getireceğiz. Toplum Merkezli Projelerle, siz değerli halkımızın odaklanacağı, toplum merkezli projelerimizi daha güçlü kılacağız. İstihdam- Kalkınma- Ekonomi projelerimizle, Yerel işletmeleri destekleyerek, istihdamı artıracak ve ekonomiyi canlandıracak projeler geliştireceğiz. Çevre Dostu Şehir adımlarımızla; Yeşil alanları artırarak, çevre dostu politikalarla şehrimizi güzelleştireceğiz. Sürdürülebilir bir gelecek için karbon ayağımızı azaltacak adımları atacağız. Bu hedeflere ulaşmak için sizden gelecek olan önerilere ve katkılara her zaman açık olacağız. Birlikte kalıcı olmak, daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir inşa etmek için el birliğiyle mücadele edeceğiz. Sizlerle birlikte daha güzel günleri inşa etmek için, paylaşmak için, YÜKSELEN ERFELEK İÇİN!” diyor, her birinize, ilçemize atılacak adımın başlangıcı olan bugünde, bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

Bu haber 12878 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<