BAŞKAN ARAL'DAN ANLAMLI HEDİYE!

Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Derneği Başkanı Kenan Aral ve yönetim kurulu üyeleri, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz’ü ziyaret ederek, alışılagelmişin dışında hediye takdim etti.

BAŞKAN ARAL'DAN ANLAMLI HEDİYE!
29 Nisan 2024 - 17:59 - Güncelleme: 30 Nisan 2024 - 13:19

Sinop Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Aral ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gürbüz’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Aral, dernek çalışmaları hakkında bilgiler vermesinin yanı sıra, Belediye Başkanı Gürbüz’e nazar boncuğu hediye etti. Dernek Başkanı Aral; “Belediye Başkanı seçildiğinizden günden bugüne çalışmalarınızı heyecanla takip ediyoruz. Çok hızlı ve kentin sorunlarına dokunan işlere el attınız. Çalışmalarınıza ve başarınıza nazar değmesin. O yüzden size nazar boncuğu hediye etmek istedik.” diye konuştu. Hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gürbüz ise, bugüne kadar böyle bir hediye almadığını ve çok anlamlı bulduğunu belirtti.

Başkan Gürbüz, nazik hediyeleri ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından son buldu.

Bu haber 11637 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<