GÖREVLER DAĞITILDI!

Geçtiğimiz günlerde Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Merkez İlçe kongresinde seçilen Samet Bayrak görevine başladı.

GÖREVLER DAĞITILDI!
28 Ağustos 2023 - 16:38 - Güncelleme: 28 Ağustos 2023 - 18:28

38. Dönem CHP Sinop Merkez İlçe Yönetim Kurulunun ilk toplantısı bugün Sinop Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı.

Buna göre, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda yeni görev dağılımı şu şekilde açıklandı; Sekreterlik görevine Gizem Oktay Şekerli, Mali Sekreter olarak Sertaç Konukçu, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Mert Güdük, İlçe Eğitim Sekreteri Zümrüt Ahu Üstal, Gençlik ve Örgütlenme Sorumlusu Ceren Kurt,  Seçim ve Hukuk isleri sorumlusu Ayşe Filiz Canik, Muhtarlar ve İdari yerel yönetimler sorumlusu Eray Uzun, Kadın ve Örgütlenme Sorumlusu Esin Tümer , sendika Meslek Kurum ve Stk sorumlusu Batuhan Bolat, Örgüt ve Örgütlenme Sorumlusu Enis Çelik, İnsan Hakları ve Çevre Sorumlusu Hatice Özmutlu, Basın Yayın sorumlusu Ergün Küçük, Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülhan Güler ve Ar-Ge sorumlusu olarak da Cankut Tatlıcı görevlendirilmiştir.

Bu haber 2727 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<