İL SAĞLIK MÜDÜRÜ TURİZME SOYUNDU!

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından “UYAN, UYAR SİNOP” başlığı ile yaptığı paylaşım kentte şaşkınlık yarattı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ TURİZME SOYUNDU!
22 Ağustos 2023 - 14:51 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 12:07
Geçtiğimiz günlerde Sinop İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşılan görsel, vatandaşların dikkatini çekti. Sinoplular bu paylaşıma; “Bu iş sana mı kaldı?” dedi.

“SİZ ÖNCE SAĞLIK TURİZMİNİ BİTİRİN”
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşım vatandaşlar arasında polemiğe neden oldu. Kentin turizmini olumsuz yönde etkileyeceği düşünülen paylaşım vatandaşlar tarafından; “Sinop’ta sağlık neredeyse durma noktasına geldi. Sinoplular olanaksızlıklar nedeniyle çevre illere sevk ediliyor. Değim yerindeyse kentin insanları sağlık turizmi alanında çevre illere gitmek zorunda kalıyor. Sinop İl Sağlık Müdürlüğü bu sorunlarla ilgileneceği yerde, kenti kötüleyen bu tür paylaşımları yapması çok doğru değil. Herkes işini yapmalı. Eczanesi sorun, doktoru sorun, görüntülemesi sorun, hastanenin temizliği sorun. Bunlar dururken İl Sağlık Müdürlüğü’nün alanı dışındaki işlere burnunu sokmaması gerekir.” Dedi.

“VALİ BEYE SESLENİYORUZ”
“Buradan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan’a da sesleniyoruz. Acilen hastanemize ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne el atınız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız sağlıkta çağ atladık diyorlar, ama gelin görün ki Sinop’ta hep geriye gittik. İşinin ehli, liyakat sahibi kurum müdürlerini görmek istiyoruz. Sayın Mollahüseyinoğlu doktorluk yerine Kültür Müdürü mü olmak istiyor yoksa belediye başkanı mı? Öyle bir talebi varsa kamuoyuna açıklasın. Bizler de bilelim. Artık hastalıklarımıza dermanı Samsun’da aramak istemiyoruz.”

“AMACI GÖZ BOYAMAK MI?”
Sinop İl Sağlık Müdürlüğü hesaplarında böyle paylaşıma gerek olamadığını işaret eden vatandaşlar; “Yaklaşan belediye seçimleri öncesi sayın müdür bir yerlere göz mü kırpıyor? Niyeti siyasete atılmak mı? Sinop’u kendine bir basamak olarak mı kullandı? Yaklaşık 1 buçuk yıldır Sinop’ta, bu kadar sağlık sistemimizin geriye gittiğini hatırlamıyoruz. Müdür bey geldiğinden beri vatandaşlar neredeyse muayene olamayacak düzeye geldi.” diye konuştu.


İŞTE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM;


 
Bu haber 5849 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<