İŞTE O VİDEONUN TAMAMI!

Geçtiğimiz günlerde “Korkuyorsan, çakılacağını düşünüyorsan binme o zaman asansöre” sözleri ile ülke gündemine oturan Sinop KYK Yurt Müdürü Gökhan Kayaçal’ın kesilerek servis edilen videolarının tamamına ulaşıldı.

04 Kasım 2023 - 17:28 - Güncelleme: 07 Kasım 2023 - 16:53
Aydın’da KYK yurdunda bir öğrencinin asansöre sıkışarak hayatını kaybetmesi üzerine, Sinop’ta KYK öğrencileri kaldıkları yurtta bir eylem gerçekleştirdi. Asansörlerinin çalışmadığını ve bakımlarının yapılmadığını ileri süren öğrenciler yurt bahçesinde toplanarak seslerini duyurmaya çalışmıştı. Bunun üzerine Sinop KYK Yurt Müdürü Gökhan Kayaçal söz konusu yurda giderek, öğrencilere açıklamada bulunmak ve durumun kontrolleri altında olduğunu belirtmek istemişti. Öğrencilere açıklama yapan Kayaçal’ın konuşmasında bazı yerler kesilmiş ve gerçeği yansıtmayacak şekilde servis edilmişti.

KISA SÜREDE GÜNDEME OTURDU!
Kayaçal’ın montajlanarak servis edilen videoları birçok haber sitesinde, sosyal medya hesaplarında yer almış kısa sürede ülke gündemine oturmuştu. Ancak söz konusu konuşmanın yansıtıldığı gibi olmadığı gözler önüne serecek videoyu okurlarımız için bulduk.

 
Bu haber 17782 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<