CHP'DE BAYRAK DÖNEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı için bugün yapılan kongrede Samet Bayrak CHP’nin Sinop Merkez İlçe Başkanı oldu.

CHP'DE BAYRAK DÖNEMİ
19 Ağustos 2023 - 21:05 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 11:24

Sinop Merkez İlçede 226 Delegeden 157’sinin katıldığı seçimde geçerli olan 149 Delege oyunun tamamını alan ve tek liste ile seçime katılan Samet Bayrak Sinop Merkez İlçede yeni Başkanlık görevine getirildi.

Samet Bayrak yaptığı açıklamada, “CHP’de birlik ve beraberliği sağlayacaklarını, önümüzdeki yerel seçimlerde var güçleriyle çalışacaklarını belirterek Sinop Belediye Başkanlığı bizim vazgeçilmez bir kurumumuzdur. Bu nedenle bayrağı yere düşürmeyeceğiz ve Sinop Belediye Başkanlığının yanı sıra diğer ilçelerimizde de Belediyelerin CHP’ye geçmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kendisinin Sinop Merkez İlçe Başkanı olduğunu hatırlatan Samet Bayrak, ‘ancak ilçe ayrımı yapmadan nerede ne görev varsa geceli gündüzlü çalışacaklarını belirterek bu arada üye yapımızda geliştireceğiz ve güçlendireceğiz. Merkeze bağlı köylerde hiçbir noksanımız kalmayacak. Sandık güvenliğinde seçimlerde sonuna kadar sağlayacağız’ şeklinde konuştu. 

Bugün yapılan Sinop CHP Merkez İlçe kongresinde Samet Bayrak’ın yanı sıra yeni Yönetim Kuruluda belli oldu. 14 kişilik asil ve yedek üyeleri de bu kongrede belirlendi.

Bu yapılan kongrede ayrıca İl Kongre Delegelikleri olarak 67 isimde belirlenmiş oldu. Belirlenen 67 İl Kongre Delegesi ileri bir tarihte yapılacak olan kongrede İl Başkanını ve İl yönetimini belirleyecek.

Bu haber 5703 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<