HANİ TELEFON ÇEKMEYEN YER KALMAYACAKTI?

AK Parti Sinop İl Başkanı olan ve aynı zamanda telekomünikasyon hizmeti veren Uğur Giresun, 20 Ocak 2023’de cep telefonu çekmeyen yer kalmayacak diyerek, Ulak 4,5G baz istasyonları kurulum projesini hayata geçireceklerini ve Mayıs aynın sonuna kadar Sinop’ta haberleşme alt yapısında yaşanan bütün problemlerin çözüleceğini ifade etmişti.

HANİ TELEFON ÇEKMEYEN YER KALMAYACAKTI?
06 Eylül 2023 - 13:19 - Güncelleme: 07 Eylül 2023 - 10:39
Giresun, söz konusu baz istasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada; vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek için gerçekleştirdikleri ziyaretlerde telefon çekmeme probleminin üst düzeyde olduğunu ve bu sebeple Ulak projesini hayata geçirmek istediklerini dile getirmişti. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen projede bir gelişme ya da ilerleme olmadı. Öte yandan, Sinop’un turizm destinasyon bölgelerinde şebeke sıkıntısı birçok kişiyi ve kent turizmini olumsuz etkiliyor.

“HANGİ MAYIS?”
Telefon çekme konusunda problem yaşayan vatandaşlar projede bir gelişme olmadığını ifade etti. Konuyla ilgili duruma tepki gösteren köy sakinleri; “Sayın başkan sanki baz istasyonlarını kendi kuracak gibi müjdeledi. Bizlerde haliyle sevindik. 2023 yılının mayıs ayında telefon çekmeyen yer kalmayacak dedi ama hala bir gelişme yok. Bize söz verdi ancak sözünü tutmadı. Başkanın dediği mayıs, hangi mayıs?”

“İNSALARIN UMUTLARI İLE OYNAMAYIN”
Genel seçimler öncesi, bu projenin seçim stratejisi olduğunun altını çizen vatandaşlar; “Bizlerin umutları ile oynamayın. Yapacaksanız yapın. 2023 yılında iletişim konusunda sıkıntı çekiyoruz. İnsanların umutları ile oynamayın. Verdiğiniz sözleri tutun.” diye konuştu.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'un sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;






Haber: Hakan Cinel

Giresun'un, Ulak 4.5G baz istasyonun duyurusunu yaptığı o video;
 

Bu haber 8074 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<