Baş aktör olmak için!

İyi Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Başkanı Yılmaz Şanlan, Kastamonu ve Karabük İl ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

Baş aktör olmak için!
22 Eylül 2023 - 11:16 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 17:06

Başkan Şanlan 2024 Yerel Seçimlerde il ve ilçelerde çıkaracakları adaylar ile ilgili açıklamada yaptı.

Şanlan yapmış olduğu açıklamada; “İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Burak Akburak'ın belirlediği takvim doğrultusunda bugün Kastamonu ve Karabük İllerimizdeydik.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde memleketin tüm il, ilçe ve beldelerinde çıkaracağımız adaylarla partimizi Türkiye siyasetinin baş aktörü yapmak için çalışmalarımıza başlamış ve bunu gerçekleştirecek aday adaylarını değerlendirmek için Kastamonu İlimizde de Karabük İlimizde de İl Başkanımız ve İlçe başkanlarımız ile bir araya geldik. Yaklaşık 3 er saat süren toplantılarımızda yol haritamızı konuştuk.

Her iki İlimizde ve İlçelerimiz de yerel seçim sürecinin en iyi şekilde geçmesi, Belediye Başkan adaylarımızın, Belediye meclis üyelerimizin ve il genel meclisi üyelerimizin tespiti ve partimizin bölgede başarısı için bölgedeki teşkilatlarımız ile birlikte yoğun bir çalışma gerçekleştireme konusunda fikir birliğine vardık. Vatan, millet, bayrak kaygısı taşıyan, devletimize ve milletimize sadakat ile bağlı olan, yaşadığı bölgeye siyaseten hizmet etme arzusunda olan, İYİ Partide siyaset yapmak isteyen tüm vatandaşlarımıza partimizin kapılarıda, gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Mensubiyetinden şeref duyduğumuz büyük Türk milletine ve kadim Türk devletine siyaseten hizmet etme kararlılığımızdan ve mücadelemizden bir milim dahi sapmadan, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde sonuna kadar mücadele etme irademizi ve yerel seçimlerde başarılı olma iddiamızı ortaya koyduk.

Samimi mücadelelerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.


Bu haber 10981 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<