İSKELE NEDEN KAPALI ?

Sinop iskelesinin kapalı olması vatandaşların tepkisine neden oldu. İskelenin ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İSKELE NEDEN KAPALI ?
08 Mayıs 2024 - 15:28 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 13:26

Bir süredir kapalı olan Sinop iskelesinin neden kapalı olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Şehrin tek iskelesi olan amatör balıkçıların ve Sinop’u ziyaret eden vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettikleri Sinop iskelesi bir süredir kilitli vaziyette. Halka açılış saatleri 08.00’dan 24.00’a kadar olan iskelenin yaz aylarının yaklaştığı ve havaların ısındığı şu günlerde kilitli kalması vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanırken iskelenin ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

İskelenin kapalı olmasının can sıkıcı olduğunu kaydeden vatandaşlar; “Deniz havası almak isteyenler için önemli bir nokta burası. Şehrin tek iskelesi olması da cabası, balık tutmaya gelen amatör balıkçılar için de büyük bir eksiklik. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde havaların ısınmasıyla birlikte daha da fazla insanın ziyaret etmek istediği bir yerden bahsediyoruz. Kapalı olması gerçekten moral bozucu. Ne zaman açılacağı konusunda yetkililerden bir açıklama bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber 11481 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<