MERAKLA BEKLENİYOR!

Sinop Memleket Günleri, 14-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MERAKLA BEKLENİYOR!
13 Kasım 2023 - 17:38 - Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 23:19

İstanbul Yenikapı’da Sinop’un keşfedilmeyi bekleyen tüm güzelliklerini Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtmak amacıyla, Sinop Dernekleri Federasyonu aracığıyla SİYAD, SEV, SİAD ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübüyle birlikte, 14-17 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da Sinop Memleket Buluşması gerçekleştirilecek.

Sinop'un doğal, tarihi ve kültürel turizm potansiyelini ulusal anlamda tanıtımın yapılmasına katkı sağlayacak bir organizasyon olan Sinop Memleket Günleri, Sinop’un yöresel değerleri, kültürü, önemli markalarını ve ticari ürünlerini, tüm Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtımının yapılmasını sağlayacak.

Konuyla ilgili konuşan SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, SİNDEF olarak gece gündüz demeden Sinoplular için büyük anlam ifade eden Sinop Memleket Günlerine hazırlandıklarını kaydetti. Başkan Dalkıran, “Amacımız Sinopluların İstanbul'da gücünü en iyi şekilde göstermek ve güzel ilimizi en iyi, en güzel şekilde tanıtmak. Sizleri; eşsiz lezzetleri, muhteşem doğası ve tarihi ile Sinopla buluşmaya davet ediyoruz. Sinop Dernekleri Federasyonumuz aracığı ile SİYAD, SEV, SİAD ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübümüzle birlikte, 14-17 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da düzenleyeceğimiz Sinop Memleket Buluşması'na tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu.

Bu haber 12389 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<