TİP GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ SİNOP'A GELİYOR!

Türkiye İşçi Partisi Sinop İl Başkanı Sinan Raci Ergün, 26 Ağustos Cumartesi günü TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın katılacağı Sinop Halk buluşmasına tüm Sinopluları davet etti.

TİP GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ SİNOP'A GELİYOR!
24 Ağustos 2023 - 14:13 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 15:26

Ergün açıklamasında, Genel Başkan Erkan Baş’ın Sinop’a yapacağı ziyarette, geçen seçimlerin sonuçları ve önümüzdeki seçimlerde parti olarak yürütecekleri siyasi çalışmaları halk ile birlikte değerlendireceklerini işaret etti.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİ”

"TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın, seçim sonrası dönemde yaptığı halk buluşmalarından birini de Sinop’ta yapacağını dile getiren Başkan Ergün; “Parti olarak, seçimlerin sonuçlarını ve gelecek dönemde yürüteceğimiz siyasi çalışmalarımızı halkımızla birlikte konuşmak ve tartışmak istiyoruz. TİP, on yıllar sonra sosyalist bir parti olarak 1 milyona yakın oy almayı başardı. Şimdi önümüzde bu ilgi ve desteği artırmak ve Türkiye’de gerçek bir halk hareketini, mücadelesini yaratmak gibi bir sorumluluk var. Genel Başkanımızın ziyareti de öncelikle bu kapsamda olacak. Bunun dışında, ziyarette Sinop’un demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri, esnaf ve emekçilerle de buluşmalar düzenleyeceğiz. Böylece hem Sinoplu hemşehrilerimizin, emekçi dostlarımızın talep ve önerilerini dinleyecek hem de ilimizdeki çevresel ve kentsel sorunlarımızı ve çözümleri birlikte ele alacağız. Tüm hemşerilerimizi 26 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00 de Sabahattin Ali Kültür Merkezindeki  (Eski buzhane) bu buluşmaya davet ediyoruz." Diye konuştu.

Bu haber 4629 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<