Sinop Yeşilay Şubesi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Sinop Yeşilay Şube Başkanı Ziyattin Özcan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Sinop Yeşilay Şubesi Basın Mensuplarıyla Buluştu
19 Temmuz 2023 - 17:38 - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 - 11:59
15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ofisinde basın mensuplarıyla karşılıklı fikir alışverişinde gerçekleşen ziyarete, Yeşilay Sinop Şube Başkanı Özcan, gazetecilere Yeşilay’ın Sinop’ta yürüttüğü önleyici çalışmaları ve Yedam biriminin rehabilite edici çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özcan ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. 
Yeşilay Sinop Başkanı Özcan, Sinop’ta gerçekleştirmek istedikleri projeleri gazetecilere anlatarak desteklerini istedi. Özcan, Yeşilay’a bir tekne kazandırmak istediklerini belirterek, çocuklar için farklı etkinlikler düzenleyeceklerini işaret etti. Özellikle gençleri bağımlılıktan uzak tutabilmek için farklı fikir ve projeler de geliştirdiklerini söylen Özcan, bir çocuğu bir etkinlik ile bağımlılıktan kurtarabileceklerinin altını çizdi.



Bu haber 5939 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<