SANAT VE KAFE BİR ARADA

Sinoplu kardeşler Yılmaz ve Yıldıray Küçük, LA MER HOUSE OF COFFE ile sanat kahve ve Japon Çayı tutkunlarının karşısına çıkıyor.

SANAT VE KAFE BİR ARADA
06 Eylül 2023 - 18:36 - Güncelleme: 07 Eylül 2023 - 10:39

Sinop’ta Tersane mevkiinde bulunan eski Deniz Sinemasında bazı değişikliklere giderek, alt katta bulunan salonda; Sinop tarihi, sanat, kültür, müzik ve söyleşiler gibi etkinlikler düzenlemek istediklerini işaret eden İşletmeci Yıldıray Küçük, kafe kısmında ise kahve çeşitleri ve Japon Çayları ile Sinopluların beğenisine çıkmaya hazırlandıklarının altını çizdi. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan kafede; 3. nesil kahve çeşitleri, pasta çeşitleri yaklaşık 13-14 çeşit japon çayı çeşitleri, bitki çayları, sağlıklı besinler, smoothie bowllar ve farklı salataları olacağını bildiren Yıldıray Küçük, ayrıca farklı etkinliklerin ve konukların olacağını da dile getirdi. 

“90’LAR ENERJİSİNİ BOZMADAN”

90’lı yıllarda gençlik dönemlerinin bu mekanda geçtiğini dile getiren Yıldıray Küçük; “Burada yapmak istediğim şuydu, Sinema olmayacak tabii ki gönül isterdi ki sinema yapalım ama artık ben sinema sektörünün çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Bide kafamdaki konseptte başkaydı. Burayı La Mer House Of Coffee olarak adlandırdım. La Mer deniz demek denizi bozmak istemedim. O yüzden La Mer ismini koydum. Burada 3. nesil kahve dedikleri kahve çeşitleri, pasta çeşitleri yaklaşık 13-14 çeşit Japon çayı çeşitleri, bitki çayları onun haricinde ben sporcu olduğum için ilerleyen zamanlarda sağlıklı besinler, smoothie bowllar, farklı salatalar şeklinde ürünlerde sunacağız. Ayrıca ekstra olarak burada sanatçı bir ailemiz olduğu için genelde abim söyler ben dans ederim. Sinema salonunda da farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Orayı da düzenledik orası da çok güzel bir yer oldu kafe bünyesinde. Açıkçası Sinop’a güzel bir yer kazandırdığımızı düşünüyorum. Hem şık hem güzel hem kaliteli. 90’lar enerjisini bozmadan aynı enerjiyi korumaya çalıştık, koruduğumuzu da düşünüyorum. Ona göre dokunuşlar yaptık. Durum böyle inşallah kışların vazgeçilmez mekanı olacağımızı düşünüyorum. Yazın da balkonumuzda, kapının önünde çayını kahvesini içmek isteyen herkesi bekliyoruz.”

“SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZ OLACAK”

Mekanın özel bir yer olması gerektiğini söyleyen Yılmaz Küçük ise; “Bir amacı olsun dedik. Hani normal bir kafe olmasın diye burayı seçtik. Zaten bizim anılarımız da burada en eski kafelerden biri. Sağ olsun Deniz Kırımlı bizi kırmadı. Burada sanatsal işler, söyleşiler, insanları biraz daha bilgilendirme doğru şeyleri yapma açısından bir şeyler yapmak için hazırladık. Benim müzik etkinlikleri, küçük konserler konserler, çocuklar için gündüzleri etkinlikler yapmayı düşünüyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber 10730 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<