Erdoğan ERKAYMAZ

Erdoğan ERKAYMAZ

YAZIyorum
[email protected]

"SOYUMUZ" ZÜBEYDE HANIM NENE HATUN ŞERİFE BACI YA SEN "SOYSUZ"

27 Şubat 2024 - 16:01 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 15:30

Cumhuriyetimizin kurucularına hakaretler yağdırarak ve gülerek beddualar ediyorlar. Sokaklarda özellikle adliyelerde "şeriat" diyerek bağırıyorlar. Yukarıdakiler Anayasayı tanımıyorlar, Anayasa Mahkemesi üyelerine "terörist" diyerek suçluyorlar. Laik Cumhuriyetimize zaman zaman sitematik saldırıları aymozsızca devam ediyor...
Amaç belli; Laik hukuk devletini yıkmak, Cumhuriyet Devrimi kazanımlarımızı yok etmek.
Eski Refah Partisi Milletvekili ve Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, 2. Abdülhamit'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi Yiğit Onur Kaya'nın düğününe katılıp çiftin nikah şahitliğini yaptı. Şevki Yılmaz, burada "Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliorum" demesi ilke gündemi olmuştu. Bu ve bunun gibiler her fırsatta laik Türkiye Cumhuriyetine ve onun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmeyi görev bilmektedirler.
Bu küstahlar 6. filoya secde edenlerin günümüzdeki uzantıları olup, soyunu sopunu, namusunu İngilizlerin, Yunanlıların, Fransızların elinden kurtararak onurlu özgür bireyler olmalarını sağlayan Atatürk ve Milli Mücadelenin kahramanlarına dualar etmesi gerekirken beddualar ederek hakaret eden acınası zihinlerdir. Bilmelidirler ki; bu kirli zihniyete asla geçit verilmeyecektir.
Konuyla ilgili 2. Abdulhamit'in 4. kuşak torunu olan Roksan Kenter Özkan, kendisi ve teyzeleri adına konuyla ilgili açıklamada; Şevki Yılmaz'ın hakaretlerini kabul etmediklerini, ben annem ve teyzelerimle birlikte komuoyuna duyurumuzdur açıklamasında;
"17.02.2024 tarihinde gerçekleşen bir düğün töreninde kaydedilen düğüne konuk olan bazı kişilere ait bizimde hiç tasvip etmediğimiz çeşitli görüntüler haklı olarak kamuoyunda çeşitli tartılmalara ve tepkilere neden olmuştur. Maalesef bu görüntülerdeki davranış ve ifadeler 2. Abdulhamit'in kızı Ayşe Sultanın torunları ve Osmanoğlu ailesinin fertleri olarak görüşümüş gibi algılanmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'e karşı saygı sınırlarını aşan hiçbir görüş yorum ve beyan kabul etmediğimizi aile mensupları olarak;  bu açıklamaları onaylamadığımızı açık ve net bir biçimde ifade ediyoruz.
Bilakis bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına, yasalarına ve kurumlarına gönülden bağlılık içerisinde bulunan modern Türkiye'nin vatandaşı olmaktan gurur duyan, bunu tüm dünyada, bulunduğu ortam ve platformda dile getiren; milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmayı kendisine şiar edilmiş kişileriz. Bu vesileyle kamuoyuna saygı ile duyururuz."
Zübeyde Hanım'ın Nene Hatun'ların Kara Fatma'ların Şerife Bacı'ların ak sütünden içmiş tertemiz neslin torunları, ninelerimizi işgalci Yunan'ın işgalcilerle işbirliği yaparak arkamızdan vuran Ermeni'nin zulmünden kurtaran ulusal kahramanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımızın torunu olarak soyumuz bellidir. Ya sen ve Amin diyen SOYSUZLAR...Günlerce gazeteleri takip ediyorum savcılar henüz harekete geçmemiş!
Oysa açıkça ortada değil mi; "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret, sövme ile halkı kin ve düşmalığa tahrik" gerekçesi.
Sevgi İle Kalın
Erdoğan ERKAYMAZ

 

Bu yazı 837 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum