JANDARMA TANITIM TIRI SİNOP'TA!

Jandarma JÖH ve JÖAK Tanıtım Tırı, Sinop’ta Uğur Mumcu Meydanı’na konumlandı.

JANDARMA TANITIM TIRI SİNOP'TA!
11 Ağustos 2023 - 13:46 - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 - 21:54

Sinop'un merkezi Uğur Mumcu Meydanı'nda konumlanan tanıtım tırına, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tırın iç kısmında, JÖH ve JÖAK timlerinin kullanımında olan askeri teçhizatlardan, tişörtlere, şapkalarından, montlara, künyelere, bileziklere, kolyelere ve saatlere kadar geniş bir yelpazede hediyelik eşya satışı gerçekleştiriliyor.

 

Tırın sorumlusu Rasim Uslucan, etkinlikle ilgili0020 yaptığı açıklamada, şehit ve gazilere destek amacıyla ilk kez Sinop'a geldiklerini ve bölge halkının ilgisinin son derece yoğun olduğunu vurguladı. Türkiye genelinde toplamda 4 adet tanıtım tırının farklı bölgelerde faaliyet gösterdiğini belirten Uslucan, "Burada, şehit ve gazi yakınları vakfı adına satış yapıyoruz. Türkiye genelinde toplamda 4 aktif tırımız bulunuyor. Ege bölgesinde bir tane, Düzce Akçakoca'da bir tane, şu anda Karadeniz bölgesindeyiz ve bir tane tırımız Marmara bölgesine doğru yolculuk halinde. Hediyelik eşya ürünlerimiz mevcut ve bu ürünlerin satışından elde ettiğimiz geliri, Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışlıyoruz. Masraflarımızı karşıladıktan sonra, tüm Türkiye genelinde gittiğimiz yerlerde 3-4 günlük bir süre geçiriyoruz. Sonrasında başka bir şehre hareket ediyoruz. Buraya 7 Ağustos'ta geldik, cumartesi günü yani 12 Ağustos'ta ayrılacağız ve buradan Safranbolu'ya gideceğiz. Talep beklediğimizden çok daha fazla oldu. Geldiğimiz günden beri hiç boş vakit bulamadık. Yoğun ilgiyle karşılaştık. Normal şartlarda burada iki veya üç gün kalmayı planlıyorduk, ancak yoğun talep nedeniyle süremiz uzatıldı.” dedi.

Öte yandan Uslucan, tırda yapılan satışlardan elde edilen gelirler, şehit jandarma personelinin ailelerine destek olmak amacıyla Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışlanacağını işaret etti.

Bu haber 5583 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<