Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

BİR GÜZEL SAYILABİLECEK GELİŞME VE BİR DİLEK !

07 Temmuz 2022 - 08:46



Bugün kütüphanenin ilerisinde BİM 'in yanındaki evimden çıkıp tersaneye doğru yol alırken beni sevindiren bir olay, DOLMUŞ seferlerinin bölgemizde yeniden başlamış olduğunu görmem ile oldu. 
Yaklaşık 25 gündür Kaleyazısı'ndan kütüphaneye ve sahil yolundan Karakum'a giden servisler durdurulmuş idi. Nedeni, meydan projesi kapsamında Atatürk Caddesinin trafiğe kapatılması ve Uğur Mumcu meydanında yapılan çalışmalar idi. 
Bir-iki gün içinde bir çözüm bulunur, alternatif hat açılır diye beklememiz yaklaşık 25 gün sürdü. Ve bu 25 gün içinde Kadınlar denizinden başlayarak yaşlılar, kadınlar pazara veya Sakarya Caddesi ile Batur Caddesine alışverişe yürüyerek gidip- dönmek zorunda kaldılar. Yine aynı bölgeden hastalar hastaneye gidebilmek için Itfaiye durağına kadar yürümek,  dönüşte de Meydankapı'da inerek yine yürüyerek evlerine dönmek zorunda kaldılar. 
Özellikle bazı yaşlı ablalarımızın, hasta olan tanıdıklarımızın gözlerindeki yaşlar beni kahretmiştir. 
Bu durum beni nasıl bir kentte yaşadığımızı sorgulamaya yöneltti. 
Bu kentin valisi var,belediye başkanı var. Ancak, sayın valinin ve belediye başkanının herşeyden haberi olması mümkün değildir. Bu nedenle kendilerine yardımcı olacak danışmanları, yardımcıları, memurları vardır. Görevleri bu tip olayları takip etmek ve çözüm üretmek olan kurumlar vardır. 
Bu çok basit olarak görülen DOLMUŞ olayını birilerinin görmüş olması, en azından hattı kapatanların çözüm üretmesi gerekirdi. 
İl trafik komisyonu, trafik polisleri, zabıtalar, ilgili memurlar bu karmaşayı ve dolmuş hattının iptal edilmesini görmemiş, duymamış olamazlar. 
İçlerinde Gazi Caddesinde, Enver Bahadır Caddesinde oturanlar da vardır mutlaka. Onlardan bile ses çıkmamıştır. 
Bir garip kent olmuş Sinop'umuz.
 
VE BİR DİLEK !
Sinop CHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda 16 üyenin istifası ile yönetim kurulu görevden düşmüştür. CHP Genel Merkezi 7 kişilik kayyum heyeti atayarak, CHP İl Başkanlığı yönetimi için Olağanüstü Genel Kurulu yapma görevi vermiştir. Kurulda 31 Temmuz'da Olağanüstü Genel Kurulu yapma kararı almıştır. 
Genel Kurulda yarışacak olan taraflar, yaşananlar ne olursa olsun birbirlerine saygılı olmalı, centilmenlik sınırları içinde kalmak zorundadırlar. 
Üyesi olduğum CHP'nin özellikle bu dönemde kaosa sürüklenmemesi, grupların birbirleri ile uyum içinde çalışmaları gerekir. Seçimlere hazırlanılması ve 20 yıldır tek adam yönetimine son verilmesi çok önemlidir.
Halkımız artık gerçekten CHP 'yi iktidarda görmek istiyor. 
Sevgili CHP'li üyeler ve delegeler ;
Sizlere bu dönemde çok önemli görevler düşüyor. 
İl, ilçe yöneticileri, milletvekili, belediye başkanı, il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri, kendi aranızda ayrışmadan, makam-mevki heveslerine kapılmadan artık ülkemiz için, Sinop için  çalışmak zorundasınız. 
Dilerim yakın zamanda güzel günler görürüz.

Bu yazı 679 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum