Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

BU ÜLKE KİMİN ?

28 Ağustos 2022 - 11:06



Aslında bu sorunun cevabı çok net. Hiçbirşeye, "ama"ya, "fakat"a yer bırakmayacak kadar net.
Bu ülke bizim !
Peki, biz kimiz ?
Biz halkız, biz emekçiyiz, biz yurtseveriz, biz bilime inanan, düşünen, sorgulayan yurttaşlarız, biz devrimci, demokrat, kamucu, halkçıyız, biz ülkenin her karış toprağını kanları ile sulayan şehitlerin, gazilerin torunlarıyız, biz evrensel insan haklarına değer veren, üreten, hakça bölüşmeyi bilen, dil, din, ırk, cinsiyet, renk farkı gözetmeden birlikte yaşamayı talep eden yurttaşlarız.
Peki, bizim dışımızda olanlar kimler ? Bu ülkede hak sahibi olmak isteyenler kimler ?
Yarım yüzyıldır bize ait ülkeyi ele geçirmeye çalışanlardır bizim dışımızdakiler.Yaşam biçimlerini bize dayatmak isteyen,hayatımızı dizayn etmeye kalkan densizlerdir bizim dışımızdakiler. Kapitalist sistemi sürdürmek isteyen, emperyalistlerin uşaklarıdır bizim dışımızdakiler. Ülkemizin kurtarıcısına ve kurucusuna hakaretler eden, küfredenlerdir bizim dışımızdakiler. Sözde bu ülkenin vatandaşı olduğunu iddia eden, ancak şehit ve gazi kanları sulanmış topraklarda yine şehit ve gazileri yok sayanlardır bizim dışımızdakiler. Ümmetçi, dinci, faşist olanlardır bizim dışımızdakiler. Cumhuriyetle derdi olan, gözlerini intikam ateşi bürümüş yobazlardır bizim dışımızdakiler. Milli bayramlarını yok sayan,milli bayramlar da rahatsızlanan (!) ve bu nedenle törenlere katıl(a)mayan Abdullah Gül'ler, Erdoğan' lar, AKP'liler, cemaatler, tarikatlar,imamlar, Diyanet İşleri Başkanlığı vb.dir bizim dışımızdakiler.Dini kendi çıkarlarına alet eden, ülkeyi soyan, halka sürekli yalan söyleyenlerdir bizim dışımızdakiler. 
Peki ne olacak bu memleketin hali ?
Teslim olacak mıyız ? HAYIR ! En kötü senaryo ile ancak bugünkü kadar zarar verebilirler ülkemize. Daha fazlasını değil.
Ülkeyi satmaya çalışan hainlere gerekli cevap ilk seçimlerde, sandıkta verilecektir.
Gidecekler !
Hem de öyle bir gidecekler ki, bir daha bu ülke topraklarında yer bulamayacaklar.
Bu ülke bizim !
Toprağına, vatanına, bayrağına, halklarına sahip çıkan bizlerindir bu ülke.
Hainlere, ihanet edenlere yer yok bu ülkede.
Biz yine bayramlarımızı coşku ile kutlayacağız. Bu ülke uğruna, özgürlükleri için, bağımsızlıkları için savaşanları unutmadan kutlayacağız bayramlarımızı.
Bu topraklarda etnik kökeni ne olursa olsun, dili, dini, cinsiyeti, rengi ne olursa olsun birlikte yaşayacak, birlikte kutlayacağız özel günlerimizi. Halaylarla, türkülerle, horonlarla, zeybeklerle, hep birlikte.
Kiminmiş bu ülke ?
BİZİMMİŞ !
Hainlere yer yok bu ülkede !
30 Ağustos ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !

Bu yazı 602 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum