Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

HIRSIZLAR ! AHLÂKSIZLAR !

07 Ağustos 2022 - 09:38



Öncelikle iktidara seslenelim ; Şu SINAVLARI ve MÜLÂKATLARI artık kaldırın. Boşuna kimseye hırsız,ahlâksız demeyelim. Zaten istediğinizi sınavlarda kazandırıyor, mülâkatlarda istemediğinizi eliyorsunuz. Hiç uğraşmayın, istediklerinizi istediğiniz yerlere atayın gitsin.

Ülkemizde sınav sistemlerinin ve mülakatların uygulanmaya başladığı günden bugüne kadar hırsızlık, yolsuzluk, insan kayırmacılık, ayrımcılık hiç bitmedi.
Ancak son 20 yıldır o kadar çok hırsızlık, soru ve cevapları satmacılık, mülakatlarda o kadar çok kayırmacılık başladı ki artık iş AHLÂKSIZLIK boyutuna ulaştı. Soruları ve cevapları satanlar, kendi ideolojilerini iktidar yapmak için yandaşlarına dağıtanlar, bu soru ve cevapları alanlar bu ülkenin ve yurttaşlarının kanını emdiler. Ve sonunda hiçbir bilgiye, beceriye, liyakata sahip olmayanlar öyle görevlere geldiler ki, ülkemizi uçuruma ittiler, bugünkü duruma getirdiler.
Bunlar ülkemizde en tepe noktalara çıktılar. Kimi bakan oldu, kimi başbakan, cumhurbaşkanı. Kimileri milletvekili oldular, kimileri genel müdür, müsteşar, bakan yardımcısı, daire başkanı. Ekonomi okumamışlar Maliye Bakanı, Merkez bankası başkanı, Eğitimci olmayanlar Milli Eğitim Bakanı, Sağlıkçı olmayanlar Sağlık Bakanı oldular.
Bir de tersinden bakarsak, Turizm ticareti yapanlar Turizm Bakanı, özel okul sahipleri Milli Eğitim Bakanı, Hastane sahipleri Sağlık Bakanı oldular.
Diplomasızlar veya sahte diplomalılar inanılmaz görevlere getirildiler. Sahte tezler ile doçent, profesör yapıldılar.
Halâ " neden bu duruma geldik " diye düşünenlerimiz var mı? Herşey yıllardır gözlerimizin önünde olmuyor mu ? Çıplak gözle izlemiyor muyuz ? Ve bütün bunlara destek verip onları iktidara taşımıyor muyuz ?
Tüm köy okullarını kapatıp imamlara teslim etmedik mi çocuklarımızı ?
Tüm önemli kurumları kapatmalarını, fabrikalarımızı satmalarını, ülke topraklarını yabancılara satmalarını, mülteci adı altında milyonların ülkemize dağılımını seyretmedik mi ?
Evet, çoğumuz trene bakar gibi seyrettik. Hâlen de seyredenlerimiz var. 
Bütün bunlardan sonra neden sorular -cevaplar satıldı, dağıtıldı diye ağlaşıyoruz.
O soru ve cevapları daha işin başındayken SATIN alanların  ahlâksızca davrandıklarını kavrayamıyor muyuz ? Bunlar doktor, mühendis, öğretmen, memur, müdür, genel müdür, müşavir, milletvekili, bakan yardımcısı, bakan,cumhurbaşkanı oldular, gelecekte de olacaklar. Bunları göremiyor muyuz?
Hiç ağlamamıza, sızlanmamıza, dizlerimizi dövmemize, ellerimiz kırılsaydı dememize gerek yok. Biz yaptık, biz bulduk.
Hiç olmazsa bundan sonra biraz CESARETLİ olalım, biraz eylemler ile karşı duruş sergileyelim, gerekirse çocuklarımız, torunlarımız için bedel ödemeyi göze alalım ve bu haramiler düzenini yıkalım.
NE DERSİNİZ ?
VAR MISINIZ ?

Bu yazı 702 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum