Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

İŞİN FITRATINDA VAR!

16 Ekim 2022 - 09:36

* MADEN OCAĞINDA İŞ CİNAYETLERİ (!)
13 EKİM CUMA- Saat 18.15
Bartın 'ın Amasra ilçesinde bulunan  maden ocağındaki patlama yine yürekleri dağladı.
41 maden emekçisi daha İŞ CİNAYETİ 'ne kurban gitti. Sayıştay 'ın raporlarına kadar uzanan eksiklikler, aksaklıklar, tehlikeler için önlem alınması gerekirken, yine vurdumduymaz yöneticiler, müfettişler, sorumlular, yetkililer tarafından hiçbir işlem yapılmadı. Bu umursamaz sorumlular resmen İŞ CİNAYETİ 'ni gerçekleştirmişler, 41 canı annelerinden, babalarından, eşlerinden, çocuklarından, kardeşlerinden ayırmışlardır. Ve cinayet mahalline dönen katiller gibi madenin etrafına doluşmuşlardır. Timsah gözyaşları ile bizleri kandırmaya çalışmaktadırlar. 
Maden ile ilgili bir İDDİA vardır. Haberlerde sürekli olarak TTK' nın olduğu söylenen maden için "Pandora Belgeleri"nde TTK'dan rödevans (imtiyaz) anlaşması ile MEHMET HATTAT' ın sahibi olduğu HATTAT Enerji ve Maden A.Ş.'ye ait olduğu iddia edilmektedir. Doğruysa bugün-yarın çıkar kokusu.
Ülkemizde 1941'den bugüne maden ocakları kazalarında (!) Üçbinden fazla emekçiyi kaybettik. Böyle giderse daha uzun yıllar ülke olarak birinciliği kimseye kaptırmayız.
Çünkü, ne demişti bir büyüğümüz;
"İŞİN FITRATINDA VAR BUNLAR "

* SANSÜR YASASI 
Yıl 1956- Demokrat Parti MENDERES'in talimatı ile TBMM'de bir yasa çıkarmıştı. Önceki gün çıkarılan "Dezenformasyonla mücadele" yasası ile neredeyse birebir benzer yasaydı. Sadece bir farkla ; O yasa içinde ve o devirde internet, cep telefonu, whatsApp, facebook, twitter, instagram gibi sanal dünya mucizeleri henüz olmadığından AKP+MHP ortaklığının çıkardığı SANSÜR YASASI kadar yasaklayıcı ve ağır cezalar içeren bir yasa değildi. 
Cumhur ittifakı Demokrat Parti'nin izinden yürüyor. Yakın gelecekte TBMM'de bir "TAHKİKAT KOMİSYONU" oluştururlarsa hiç şaşırmayalım. Zaten CHP'yi kapatmak, Kılıçdaroğlu'nu cezaevine yollamak için fırsat kolluyorlar.
21. yüzyılda ülkemize bu " SANSÜR YASASI " çok yakıştı doğrusu.
Çünkü, ne de olsa " İŞİN FITRATINDA VAR " diye düşünüyorlar.

* EVİMİZDEKİ YABANCILAR !
Gerçekten, cumhur ittifakı denilen bu hükümetin yaptıkları ve yaptırdıkları şeytanın bile aklına gelmez. Bu kez de evlerimize, ikamet ettiğimiz mekanlara resmen MİSAFİR (!) yerleştirmişler iyi mi ?
Kimin aklına gelir sık sık ikametgâhını, hane halkını kontrol etmek ?
Neyse ki, ikametgahlar kontrol edildiğinde gerçekler ortaya çıkıyor. Ya YAZLIĞI olanlar? Ne yazık ki şimdilik sadece çift ikamet gösterenler görebiliyorlar. Ya değerleri ne olacak ?
Seçimleri kurtarmanın tek yolu "PARMAK BOYASI " olmalı galiba.
"Şeytanın aklına gelmez" demiştik değil mi ?
" İŞİN FITRATINDA VAR " diyenleri bir an unuttuk da o yüzden demişiz.

* İYOT TABLETLERİ 
Gelişmiş ülkeler bir 'nükleer savaş" tehlikesine karşı, özellikle TROİD kanserini önlemek amacıyla iyot tabletleri stokluyorlar. Hatta Finlandiya gibi ülkeler halka dağıtım yaptılar bile. Üstelik 03-40 yaş aralığında olanların kullanmaları tavsiyesiyle.
Ya bizde ? Bu konuda ne bir açıklama var, ne de açıklama hazırlığı. Sanırım şöyle düşünüyorlar ; " Biz okunmuşuz, bize birşey olmaz ". Hani bir zamanlar radyasyon tehlikesine karşı çok sayın (!) Bakan televizyonda çay içmişti ya. Aynı mantık halen devam ediyor. 
Ben sadece bu konuda bir durumdan çok eminim. AKP tabletlerini kendi yönetici ve vekilleri için sağlama almıştır.
" Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir " sözünü tuttuklarından eminim.
Eeee, şimdi nükleer savaş için de söyleyebiliriz büyüğümüz gibi ;
" İŞİN FITRATINDA VAR ARKADAŞ "

Bu yazı 434 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum