Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

İŞTE BİZİM CEVABIMIZ!

29 Mart 2024 - 18:44

“ HİZMET YOKSA OY DA YOK!”
31 Mart Pazar günü YEREL SEÇİMLER için sandık başında olacağız. Partiler ve adaylar söyleyeceklerini söylediler. Projelerini anlatabildikleri kadar anlattılar. Şimdi sıra seçmende. Seçmen artık kararını vermiş olmalı.
Ben bugün bir tek noktaya değineceğim. Bu seçimler sadece Yerel Seçimler olarak görülmemeli. Bizler aslında geleceğimizi oylayacağız. Rejimi oylayacağız, yaşam tarzımızı oylayacağız, LAİKLİĞİ oylayacağız, DEMOKRASİYİ oylayacağız, Ülkemizin siyasal, sosyal ve ekonomik geleceğini oylayacağız.
Birilerinin dediği gibi, istediği gibi yalnızca YEREL SEÇİMLER olmayacak. İstiyorlar ki rejim tartışılmasın, yaşam tarzları tartışılmasın, laiklik tartışılmasın, demokrasi tartışılmasın, ülkemizin geleceği tartışılmasın. Sadece Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar yarışsın ve toplum tekrar uykuya dalsın, ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇSİN! Yarım asırdır olduğu gibi.
Yerel seçimler tabii ki çok önemli. Seçim sonuçları kentlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz ve mahallelerimiz için çok çok önemli. Ancak sonuçlar iktidar ve muhalefet için de çok önemli. Ya iktidar yeniden kazanıp rotasında devam edecek, ya da muhalefet kazanıp o rotayı değiştirip yeniden rayına oturtmaya çalışacak.
Bu seçimlerde en açık ve anlaşılır açıklamayı, biraz da tehdit eder gibi AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN yaptı. Zaten tüm yurtta, kentlerde, ilçelerde, beldelerimizde, köy ve mahallelerimizde tüm adayların karşısında tek bir aday var; R. Tayyip Erdoğan. AKP ve MHP adayları şeklen oradalar. Erdoğan’ın fotoğraf, slogan ve mitinglerinden başka bir şey görülmüyor.
Evet, ne demişti ERDOĞAN? *OY YOKSA HİZMET DE YOK!
Bundan daha açık ve net açıklama olamazdı.
Şimdi sıra bizde öyleyse! *HİZMET YOKSA OY DA YOK!
Sözü fazla uzatmaya gerekde yok. 20 yıldan fazladır iktidarda olan AKP’ye, 6 yıldan fazladır TEK ADAM olan ERDOĞAN ’a sormamız gerekmez mi şimdi? “Bu süre zarfında ne yaptınız da şimdi tehdit ediyorsun? Ülkeye hangi hizmetleri yaptın da OY istiyorsun? Satmadığınız neyimiz kaldı? Siyaseti olabildiğince kirlettiniz, ekonomiyi çökerttiniz, laik, demokratik, hukuk devletini bitirdiniz, halkı açlığa mahkûm ederken bir avuç yandaşınızla birlikte saraylarda yaşar oldunuz ve şeriatı ve hilafeti açıkça savunmaya başladınız. Şimdi yine karşımıza geçip “OY YOKSA HİZMET DE YOK” diyebiliyor, hatta tehditler savurabiliyorsunuz.”
Artık o kadar ucuz değil bu işler. Yedi düvele meydan okumuş bu halk sizlere mi teslim olacak? Evet, halkımız saftır, temizdir, iyi niyetlidir, sabırlıdır, ama bir yere kadar. İşte bunun için diyoruz ki; Bu yerel seçimde sizlere SARI KARTI gösterip uyaracak. Muhaliflere OY verecek ve diyecek ki; “ Bak, önünde bir 5 yılın var, ya HAK, HUKUK ve ADALETİ yeniden tesis edersin, HİZMETLERİ ayırım yapmadan tüm halka götürürsün, ya da bu kez KIRMIZI KARTI yersin.”
İşte bu nedenle diyoruz ki; “HİZMET YOKSA OY DA YOK!”        
 

Bu yazı 328 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum