Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

NE OLDU BİZE ?

11 Ağustos 2022 - 10:48



Bugün hiç yazmak istemedim aslında. Bir hüzün, bir şaşkınlık, belki de bir yorgunluk var üzerimde. 
" Neden ? "diye düşündüm. Çevreme bakmak yeterli oldu, sorumun cevabını bulmak için.
Bir de Cengiz Demirel'in yazısını okuyunca iyice burkuldu içim. Sanırım okuyunca sizinde en azında yüzünüz buruşacak, yüreğiniz sıkışacak.
Konumuza dönersek, defalarca yazdık, konuştuk, anlattık. Ama bir türlü sesimizi duyuramadık.
TOKİ 'nin sorumluluk bölgesinde olan yerlerin bitirilmesini beklemiyoruz artık. Ta ki SEÇİMLER öncesine kadar. Çünkü 4 işçi ile çalışıyormuş gibi yapıyorlar.
Ya diğer bölgeler ? Her karış alanının işgal edilmesinden söz etmeyeceğim. Gözümüz alıştı galiba. Ancak, belediyemiz biraz daha dikkatli olamaz mı temizlik konusunda ? Sadece sulama ile olmuyor. Yaz günü, suladığınız  yer arkanıza dönmeden kuruyor. Farklı çözümler üretilmeli kesinlikle.
Ben bir başka konuya parmak basmak istiyorum. Kimler hakkında ? Sivil Toplum Örgütleri hakkında. Sizler, Sivil Toplum Örgütlerinin yöneticileri, her söz aldığınızda ne kadar önemli olduğunuzu söylüyorsunuz. Ancak, bir farklı yapınız var galiba SİNOP özelinde. Özellikle yaz aylarında. Okullar kapanınca tatile giriyorsunuz, açılınca sizlerde kapılarınızı açıyorsunuz. Halbuki, örneğin şöyle bir eylem yapıp yetkili ve sorumlulara bir uyarıda bulunamaz mısınız ? Üyeleriniz ile birlikte bir TEMİZLİK KAMPANYASI düzenleyemez misiniz ? Ellerinize aldığınız ÇALI SÜPÜRGELERİ ile kütüphaneden tersaneye, hükümetin önüne bir temizlik kampanyası deneseniz olmaz mı ? Bu kez belki yetkili, sorumlu ve de ETKİLİ kişilerin YÜZLERİ KIZARIR belki. Ne dersiniz ?
Aslında eskiden bu kadar duyarsız değildik.
NE OLDU BİZE ?
VAR MI CEVABI OLAN ?

Bu yazı 557 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum