Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

NEBATİ 'ye UYDUK, UYUDUK ! 6 AY SONRA UYANDIK ! ŞİMDİ DE "BİR 6 AY DAHA UYUYUN" DİYORLAR !

16 Haziran 2022 - 08:12

Ülkede olanları, pahalılığı, enflasyonu, açlığı, yalanı, talanı, yandaşlara sağlanan imkânları görüyoruz, biliyoruz, içinde yaşıyoruz.
Ne demişti NEBATİ ?
" Gözlerimdeki ışıltıya bakın ". Baktık ve ne gördük ? Işıltı yerine ÇAPAKLARI !
Sürekli akıl dışı bahaneler üretip, alım gücü hergün azalan, yoksullaşan halka hep 6 AY ilerisini gösteriyorlar. 
Yarınının ne olacağını bilemeyen, önünü göremeyen halkın 6 ay bekleyecek gücü kalmış mı ki sabretsin ?
Tekrar belirtelim ;
20 yıldır ülkeyi yöneten AKP zihniyeti ULUS, MİLLET, DEVLET kavramlarını bir kenara bırakmış, kendileri için sadece ÜMMET 'in önemli olduğunu belirtmiş ve açıklamıştır.
Aslında kapitalist sistem için halkın sömürülmesi açısından ULUS olmuş, MİLLET olmuş, DEVLET olmuş veya ÜMMET olmuş hiç önemi yoktur. Yeter ki kazansınlar, kârlarına kâr katsınlar.
İktidarlarının ilk günlerinden bugüne yaptıkları, bu ülkeyi yok etmek amacı ile her türlü yolu kullanmak, hülle, takiyye yapmak ve yalan söylemektir.
Yalanları ile ülke gündemini hergün değiştirmek ve hergün bir başka konuyu tartıştırmaktır. Bu arada da edindikleri servetleri yurt dışına kaçırmaktır.
Son 10 aydır ise başka bir saldırıya geçmişler, ülkemizde YOKSULLAŞTIRMA POLİTİKASINI tüm acımasızlığı ile uygulamaya koymuşlardır.
Her akşam akaryakıta yaptıkları zamların, faizleri gerekçe gösterip dövizlerin yükselmesini sağlamalarının, paramızı değer kaybı ile yerlerde süründürmerinin başka bir mantıklı açıklaması var mıdır ?
Tüm bunları yapan, halkına hakaret ve küfür eden, alay eden siyasi iktidara HIYANET içinde olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek.
Tüm baskılarına, ülke ekonomisini bitirme çabalarına, cezaevlerine, işkencelerine, tehditlerine rağmen çok yakında iktidar koltuklarından kalkacaklar ve bağımsız yargıya hesap verecekler. 
Bu halk kolay kolay teslim olmaz, ülkesinin yok edilmesine göz yummaz.
NOT; Dün AjansSinop'ta canlı yayınında Cengiz Demirel ve Deniz Özen 'in sorularını cevaplayan Sinop Valisi Sayın Erol Karaömeroğlu vardı. 
Yapılan açıklamalarda birkaç nokta dikkatimi çekti ;
* Kızılay kan merkezi için kalıcı bir bina yapacaklarını, bunun içinde aşıklar olabileceğini belirtti.
Mescit/minyatür (!) camiden sonra bir bina da kızılay için mi yapılacak ?
Halkın ÖZGÜRCE nefes aldığı, Sinop'un en gözde sahiline BİNALAR yapmak en azından Sinop'a hiç yakışmayacaktır.
*Çevre yolu ;Halâ gündemde olan ve halk arasında FÜZE YOLU denilen yolun Sinop'a, tarihine, siluetine, kalelerine ne kadar zarar vereceği neden hesaplanmaz ?
*Yaban hayatı; Sayın  vali yaban hayatının sahillerden uzaklara alınacağını söylüyor. Unutmasınlar ki YABAN da olsalar onlar birer canlıdırlar. Zarar verilmemeli.
*Plajlara belge ; Plajlara sorumluluklarını yerine getirmeleri için belge verdiklerini belirttiler.
Sinop'ta halkın özgürce denize girebileceği plajlar parsellenmiş, her yer paralı girişlere dönüşmüş iken ve de aslında işgaliye cezası olan ecrimisil neredeyse KİRA 'ya dönüşmüşken belgeler çözüm müdür ?
Gerek ülkemiz, gerekse Sinop'umuz çok zorlu ve sıkıntılı günlerden geçiyor.
Nasıl düzelir peki ?
Öncelikle el ele, omuz omuza vererek bu siyasi iktidardan kurtularak !

Bu yazı 555 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum