Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

NEDEN SANDIĞA GİTMEK ZORUNDAYIZ?

27 Mayıs 2023 - 11:49 - Güncelleme: 21 Haziran 2023 - 12:46

*ÇÜNKÜ; Ülke ekonomisini batırdılar. Halkı açlığa mahkûm ettiler. Yoksullaştırma politikası uygulayarak ucuz ekmek, et kuyrukları yaratarak insanları kışın ayazında dondurdular, yazın sıcağında kavurdular. Ülke iflas noktasında bugün. 

*ÇÜNKÜ; Anayasayı ve yasaları tanımaz oldular. “Biz yapalım hukuk sonradan gelir” dediler açıkça. Seçime giderken İçişleri, Adalet, Ulaştırma bakanları istifa etmediler, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dahi, hem de milletvekili seçildikleri halde koltuklarında oturuyorlar, hem de Erdoğan lehine her türlü dolap çevirebiliyorlar.

*ÇÜNKÜ; Yargıya yandaşlarını atayarak ele geçirdiler, hukuku yok ettiler. Cezaevinde tutmak istediklerini tutuyor, çıkarmak istedikleri mafya babalarını, uyuşturucu baronlarını, şeriatçıları serbest bırakıyorlar. 

*ÇÜNKÜ; Üretimi ve üretim araçlarını yok ettiler. Fabrikaları sattılar. İnsanlarımız, gençlerimiz, üniversite mezunlarımız İŞSİZ bırakıldılar. Öğretmenleri, sağlıkçıları, mühendisleri, mimarları vb atamadılar, onları intihar etme noktasına getirdiler, bir kısım gencimizin canına kıymasına seyirci kaldılar.

*ÇÜNKÜ; Yandaşlarına ihaleler yarattılar, maliyetlerinin onlarca katı ile istediklerine işleri verdiler, komisyonları kendileri aldılar, Karun kadar zengin oldular. Servetlerini yurt dışına kaçırdılar. Ülkeyi yandaşları aracılığı ile betona gömdüler, doğayı yok ettiler.

*ÇÜNKÜ; Her sesini çıkaranı içeri aldılar, gazetecileri susturdular, çoğunu satın aldılar, yandaş medya imparatorluğu kurdular. TRT dâhil çoğunluk basılı ve görsel basını ele geçirip yalan ve montaja dayalı yayınlar ile halkı kandırdılar.

*ÇÜNKÜ; Demokrasiyi askıya alıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gibi bir ucube sistemi halka dayatarak teotratik sistemi yerleştirdiler.

*ÇÜNKÜ; Sınırlarımızı açıp ne oldukları belirsiz milyonların ülkemize girmesine izin verdiler. Ülkemizin genleri ile oynanmasına göz yumdular.

*ÇÜNKÜ; Türk Silahlı Kuvvetlerinin yok olmasını sağlamak için her türlü kumpasın kurulmasına sessiz kalıp, hatta destekleyip zayıflattılar. Kumpas davaları ile Ergenekon, Balyoz davaları ile generalleri, askerleri cezaevlerine doldurdular. İntiharlara, hastalanarak ölmelerine sebep oldular. Halen 90’lı yaşlardaki generalleri içerde tutuyorlar, buna karşın Hizbullahçı, İşidçi katilleri yaş ve hastalık gerekçesi ile affediyorlar. Devletin kozmik odasını açıp tüm gizli bilgileri deşifre ettiler.

*ÇÜNKÜ; Askeri liseleri, askeri fabrikaları kapattılar, hatta Katarlılara sattılar. Savunma sanayimizi çökerttiler. Sözde yerli ve milli İHA’lar, SİHA’lar, TOGG’lar yaparak bizleri aldatmaya devam ediyorlar.

*ÇÜNKÜ; Eğitim sistemini yok ederek çocuklarımızın bilimsel eğitim ve öğrenim görmesini engelliyorlar, imam-hatip okullarının sayısını artırarak çocuklarımızın beyinlerini yıkamaya devam ediyorlar. Bilimsel, eşit ve parasız eğitim taleplerimize kulak tıkadılar. Köy okullarını kapatıp taşımalı eğitime geçme bahanesi ile köyleri öğretmensiz bıraktılar ama imamsız bırakmadılar. Hem de en az üçer imam göndererek beyin yıkadılar, yıkamaya devam ediyorlar.

*ÇÜNKÜ; Sağlık sistemini çökerttiler, halkın, devletin sağlık hizmetlerine ulaşmasını engelleyerek özel hastanelere yönlenmesini sağladılar. Devletin asli görevi olan parasız sağlık hizmetlerini kaldırdılar. Şehir hastaneleri denilen ve tamamen paralı hizmet veren hastaneleri yandaşlarına maliyetlerinin onlarca katı bedellerle yaptırdılar, diğer köprü, otoyol, alt geçit, havaalanı vb gibi hazine garantili, dövizle ödemeli sözleşmeler ile süper zenginler yarattılar.

*ÇÜNKÜ; seçimleri kazanmak ve iktidarlarını sürdürmek için her yolu mubah saydılar, ağıza alınmayacak hakaretler yaptılar, seçimlerde her türlü hileye başvurdular, trafolara kediler soktular, iletişimleri kestiler, özellikle köylerde baskılar kurup kendilerine oy devşirdiler, teknolojiyi kullanıp hırsızlık yaptılar, kanunsuz emirler verip memurları da suçlarına ortak ettiler.   

*ÇÜNKÜ; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dahi mesajlarına yasak getirebilecek kadar ileri gittiler. Güvenlik güçlerini YSK’ya rağmen sandıkları denetlemekte kullanmak için Polis ve Jandarmaya emir vererek bu yasadışı emirleri uygulayacak olanları da suçlarına ortak ediyorlar.

*ÇÜNKÜ; Kadın cinayetlerine göz yumuyorlar. Kadını bir eşya gibi görüp koruyucu yasaları değiştirmek, İstanbul sözleşmesini yok ettikleri gibi yok etmek istiyorlar.

*ÇÜNKÜ; Tarikat yuvalarında, yurtlarında, kurslarında ÇOCUKLARA tecavüz etmeye göz yumdular, “ bir kereden bir şey olmaz “ diyecek kadar ahlaksız ve vicdansızolabildiler, kaçak yurt binalarında yanarak ölmelerine göz yumdular.

*ÇÜNKÜ; Gerekli önlemleri almadıkları, aldırmadıkları için yüzbinlerce insanımızın depremlerde ölmelerine neden oldular. Yüzlerce madencimizin ölümünden sorumlu olanları serbest bıraktılar, ciğerlerimizin, yani ormanlarımızın yakılmalarını sadece ve belkide keyiflice izlediler. Maden arama alanlarında siyanür ile topraklarımızı zehirlettiler. Nehirlerimizi yok ettiler. Dünyanın terk ettiği Nükleer Güç Santrallerini ülkemize dayatıyorlar.

 

Daha birçok ÇÜNKÜ’müz var mutlaka. Hepsini yazmaya kalsak herhalde kalınca bir kitap olur.

Ben yazabildiğimi yazdım, gerisini sizler düşünün ve yazın, paylaşın. Sandık başına gidenlere mutlaka bir faydanız olacaktır. Bir kişiye bile gerçekleri gösterip ikna edebilmek çok önemli.

Ben çocuklarımı ve torunlarımı, ailemi düşünerek sandık başında hem de yasalar çerçevesinde görev yapacağım, hem de gönül rahatlığı ile OYUMU VERECEĞİM.

SONUÇ; Son bir gün kaldı seçimlere. Daha doğrusu REFERANDUMA. Ya bu düzene devam diyeceğiz, ya da değiştirip DEMOKRASİYE GİDEN YOLUN TAŞLARINI ÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ.

Bu seçimde Erdoğan için bir slogan bulmuşlar; “Doğru Adam, Doğru zaman” diyorlar. Ne doğruluğu doğru, ne de zamanı. 

ÇÜNKÜ; 21 yıl oldu yahu. Yetmedi mi? Bence YETTİ! Yetti de fazla geldi artık!

Kim için söylenmeli aslında “ DOĞRU ADAM, DOĞRU ZAMAN “ sloganı?

TEK BİR CEVABI VE MUHATABI VAR BU SORUNUN;

TABİİ Kİ KEMAL KILIÇDAROĞLU!

 

O HALDE HAYDİ SANDIK BAŞINA! 

YALNIZ DEĞİL AMA. YANIMIZA BİR SEÇMENİ DAHA ALARAK!

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN, TORUNLARIMIZ İÇİN!AYDINLIK GELECEĞİMİZ İÇİN!

HAZIR MIYIZ?

 

Bu yazı 1100 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan Gület
    10 ay önce
    yüreğine sağlık kardeşim hadi bakalım Türkiye cumhuriyeti Vatandaşı olanlar gösterin kendinizi . Azda kalsak umutla bakan yarınlara umudu taşıyanlar umut sizde