Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

ŞEYTANCA!

09 Kasım 2022 - 21:31

Bugün köşemizde öğretmenlerimizin  sorunlarını dile getirecek, çözüm önerilerimi sunacaktım. Ancak, gündem öylesine çabuk ve abuk-sabuk şekilde değişiyor ki, inanın hangisini yazacağımı, hangilerini değerlendireceğimi, olumlu veya olumsuz eleştireceğimi nasıl yapacağımı şaşırdım.
Ülkemizde, siyasi iktidarın hemen hemen tüm projeleri için " şeytanın bile aklına gelmez " diyorduk.
Ama burası Türkiye. Yetmiş yıldır sağcı siyasetçiler tarafından yönetiliyoruz. Bu nedenle yaşadıklarımız bizleri şaşırtıyor olsada, artık halkımız için herşey OLAĞAN olmaya başladı. Sadece acı bir tebessümle karşılıyor.
Öğretmenlerimiz için ise şimdilik sadece şunları söyleyip asıl konuya geçelim diyorum ;
" Ekonomik sıkıntı içinde olan öğretmenlerimizin sayısı, neredeyse öğretmenlerin toplam sayısına yakınsa o ülkede eğitim-öğretim çökmüştür. Gönüllerimizde özel yerleri olan öğretmenlerimizin özellikle ekonomik sıkıntı içinde olmaları asla kabul edilemez.
Gelelim tekrar siyasi yaşamımıza ; 
20 yıllık iktidarları süresince bize tuhaf gelen binlerce projeler üreten, devletin kasasını çeşitli yöntemler ile boşaltıp yandaşlarını zengin eden, adaleti, hukuku yok sayıp ayaklar altına alan, yoksullaştırma projeleri ile halkı açlığa mahkûm eden, ellerinden ekmeklerini alan, yalanı,yolsuzluğu, yoksulluğu, yasakları halkına dayatan, bu günlerde ise  " olmasaydı ", " yok sayarsak " ," şunları dikkate almazsak " gibi deyimler kullanarak herşeyi toz pembe gösteren siyasi iktidar yöneticileri için " önerileri şeytanın bile aklına gelmez " diyemeyiz artık. Çünkü, ŞEYTANCA fikirler üretmek için  şeytanın " o üreten bedenlerin içinde olması " gerekir.
Yani, şeytanın bile aklına gelmez dediklerimiz gerçekleşiyor ise tüm ŞEYTANCA fikirler ŞEYTANLAŞANLARIN  beynindedir zaten.
Yani kısaca ŞEYTAN, siyasi iktidarın, ülkeyi yönetenlerin içindedir. Ve hepsi şeytanlaşmıştır artık.
Keşke birazcık "İNSAN" olarak, insanca halkını düşünebilselerdi de bu duruma düşmeselerdi. 
Yapabildiğim kadar, elimden geldiği kadar yapıcı eleştiriler yapmak istiyorum ama, beynimde şeytan olmadığı için sesimi duyuramıyorum.
Her neyse, yaklaşık yedi ay sonra şeytan gidecek ve bizler yine yeni kurulacak hükümetleri de şeytanın ele geçirmemesi için mücadeleye devam edeceğiz. Dilerim yedi aylık süreçte yeni ŞEYTANLAR ortaya çıkmaz, ŞEYTANCA projeler üretmezler, sandık halkımızın önüne zamanında ve DOĞAL ortamda gelir.
İşte bizler bu süreçte sadece ŞEYTANLARA ve ŞEYTANCA projelere odaklanıp engel olmalıyız.

Bugün 10 KASIM...!
Bugün erken kalktım,  SEVGİ, SAYGI VE ÖZLEMLE O BÜYÜK KURTARICI ve KURUCU  LİDERİMİ SELÂMLADIM...!
????✊✊✌✌

Bu yazı 543 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum