Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

SİNOP SİNOPLULARINDIR !

22 Mayıs 2022 - 07:09

Sana düşman,bana düşman,
Düşünen insana düşman,
Vatan ki bu insanların evidir,
Sevgilim,onlar vatana düşman.
Nâzım Hikmet 

Sözüm sizedir AKP yöneticileri !
Siz siyasi iktidarın uzantıları,yandaşları zannediyor musunuz ki bir ucundan tuttuğunuz,içine dalıp talan ettiğiniz, yıktığınız,yok ettiğiniz Sinop'u ele geçireceksiniz ? 
Sinop'u teslim alacaksınız öyle mi ? 
Son kullanma tarihiniz çoktan geçti sizlerin. Artık yolun sonundasınız.
İnanmıyorsunuz değil mi ? Öyleyse kafalarınızı doların yeşilinden,yeşil alanlarımız için kurduğunuz beton blok  hayallerinizden biraz kaldırın ve bir avuç gerçek Sinoplu ile başlayan ve hergün daha da katılımın arttığı size karşı,size rağmen verilen mücadeleye bir bakın.
Sinop Emek,Barış ve Demokrasi Platformu'nun kararlılıkla,zafer inancı ile bir haftadır başlattığı hergün iki saat Sinop ile,Sinoplu ile buluşma eylemi coşku ile devam ediyor.Aç bıraktığınız, perişan ettiğiniz,kışın çamurundan,sezona toz toprakla taşıdığınız yıkımlarınıza, yağmalarınıza isyan eden Sinoplular katılıyor eylemlere. Gerek Sinoplular, gerekse dışarıdan gelecek konuklara ne oturacak bir park,ne bir çay bahçesi,ne araçlarını park edecek otopark bıraktınız. Ağaçlarımıza saldırdınız,yeşillerimizi yok ettiniz.Tersane camiinden Barış Manço parkına kadar TUVALET bırakmadınız.Mescit dediniz,cami dediniz yasadışı kaçak bina yapmaya kalktınız.Ne oldukları,kim oldukları belirsiz kişilere panayır görüntüsünde çay ocağı gibi sağlıksız işyeri açmalarına, hafriyat döküntüleri üzerine otopark yapmalarına izin verdiniz.Yollardaki göçükler,çukurlar,
tümsekler yüzünden araçlarda ne rot balans  bıraktınız,ne akis,ne lastik.Tarihi ve arkeolojik SİT alanlarını iş makinaları ile yok ederek ucube binalar diktiniz.
Belediyeyi devredışı bırakıp,üstelik tüm bu olumsuzlukların,çirkin görüntülerin tek suçlusu imiş gibi açıklamalarınız ile hedef gösterdiniz.
İktidarınızın emrindeki bakanlığınız,TOKİ'niz,
bürokratlarınız ile halen şeytani planlar yapıyorsunuz.
Amacınızı artık biliyoruz.Bu şantiye görüntüleri ile işi  seçimlere kadar uzatıp, seçim öncesi kabaca rütuşlar ile gözlerimizi boyayıp bizlerden OY isteyeceksiniz.Tabii bu arada Karakum tesislerinde,Orman tesislerinde,Akliman Hamsaroz tesislerinde olduğu gibi RANT paylaşımlarınız devam edecek.Tarihi Jandarma binası,eski PTT binası,Nisi köyü, Ada otelin ilerisindeki polis tesisleri için neler düşündüğünüzü, nasıl ele geçirmeyi planladığınızıda biliyoruz.Ancak artık rüyalarınızdan uyanma zamanı.Çünkü bundan sonra artık kabuslar göreceksiniz.
Bizim örgütlü mücadelemiz,
kavgamız Sinop Emek,Barış ve Demokrasi Platformu çatısı altında omuz omuza,can cana sürüyor,sürecek.
Hergün katılımların, desteklerin artarak, eylem türlerinin barışçıl çeşitlenerek, coşkuyla,türkülerimizle  halaylarımızla sürecek.
Sadece katılımlar kentimizden olmuyor. Daha dün Gerze'nin direnişçileri,TERMİK santral direnişinin tarihini yazan yoldaşlar,Türkiye ve dünya şampiyonu yürüyüşçüler ile desteğe geldiler. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Sinop'u sizlerin ellerinizden geri alana kadar mücadelemiz devam edecek.
"Sinop Sinoplularındır" şiarı ile bizler, Sinoplular SİNOP 'u yeniden lâyık olduğu yere çıkaracak,yeniden yaşanabilir,örnek kent olarak gösterilebilecek seviyeye çıkaracağız.
Sinop yeniden EN MUTLU KENT olacak.
Sizlerden kurtulduğumuzda ve verdiğiniz zararların hesabını bağımsız yargı önünde soracak günler geldiğinde olacak " EN MUTLU KENT SİNOP ".

Bu yazı 813 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum