Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

VATAN HAİNİ !

07 Nisan 2022 - 09:35


Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ. 
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar,üç sütun üstüne,kapkara haykıran puntolarla,bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un 66 santimetre karede gülüyor,ağzı kulaklarında,Amerikan amirali.
....
Ne demektir vatan haini ?
Kısaca "yurdunun çıkarına,yurduna karşı başka ülkeler ile işbirliği yapan kimse" diye tarif edilir. Dünyanın en ağır ithamıdır birine vatan haini demek.Ve en aşağılık,en ahlaksızca yapılan iştir vatan hainliği.
Bu ülkede,bu cennet vatanda 1950 yılından bu yana iktidar olanlar,ister siyaseten, ister seçimle,ister militarist olarak ülke yönetimini ele geçirenlerin neredeyse tümü bu ağır suçu az veya çok işlemişlerdir. Hiç kimse,hiçbir iktidar bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değildir.
Son 20 yıldır iktidara, siyasi islamcı iktidara baktığımızda herşey ortaya çıkmıyor mu ?
Bu siyasi islamcı, ümmetçi,dinci siyasi partileri iktidara taşıyan,altın tepsi 
içinde sunan gelmiş- geçmiş tüm iktidarlar değil mi ? Balık hafızalı olupta yaşadıklarımızı unutmayalım.
Menderes'ten Demirel'e,Evrenden Özal'a,Ecevit'ten Erbakan'a,CHP'den Doğruyol'a,MHP'den Refah Partisine gerek izledikleri siyasi ideoloji,gerek ekonomik programları, gerek demokrasi anlayışları,gerek hak ve özgürlüklere bakışları, gerekse halka tepeden bakmaları ile Recep Tayyip Erdoğan'a hayatı boyunca göremeyeceği makamları sunmadılar mı törenlerle ?
Bu ülke de onlarca yıl siyaset içinde bulunan, onlarca yıl İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı yapan Recep Tayyip Erdoğan'ı  gerek ideolojik,gerek ümmetçi,gerek siyasi islamcı yapısını öğrenmeyen ve siyasi yasaklarını kaldırıp önce başbakan,sonra cumhurbaşkanı yapanlar,referandum ile de TEK ADAM haline getirenler hâlâ yüzleri kızarmadan ortalıklarda dolaşıyorlar. Halâ yeni yeni sözde fikirler üretip,kendi geleceklerini garanti altına almak istiyorlar.
"Yazıklar olsun "demek mi gerek,yoksa "vatan hainliğine devam ediyorlar halâ" demek mi ?
Son yirmi yılda ülkenin geldiği duruma bir bakın.Tüm üretim araçları elden çıkarılmış,tüm yeraltı ve yerüstü zenginlikleri  yabancılara peşkeş çekilmiş,tüm yatırımlar  5'li çete üzerinden siyasi iktidarın liderlerine,ailelerine aktarılmış,aktarılmaya devam ediyorsa,siyasi iktidar bir ALYANSTAN devasa servetlere sahip olabiliyorsa, yandaşları,çömezleri,
şakşakçıları 3'er,5'er maaşlar ile köşeleri tutmuşlarsa,halka sürekli yalanlar konuşup,aslında ALAY ediyorlarsa,bu ülkede ekonomik,siyasal,
sosyal çöküşler ile birlikte ahlaken de  çöküş yaşanıyorsa, ülkeyi bu duruma getiren,sömüren, peşkeş çeken hâlâ daha ısrarla bu tavırlarını sürdürüyorlarsa, bu kişilere ne denir ?
Ben diyorum ki ;
ülkemi uçuruma sürükleyen,100.yılda Cumhuriyet ile hesaplaşmak isteyen, ülkemi yok etmek isteyenler vatansever, yurtsever iseler, ben 
" vatan hainiyim,yurt hainiyim,yazın üç sütun üzerine kapkara puntolarla, VATAN HAİNLİĞİNE devam ediyor hâlâ".

Bu yazı 782 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum