Şükrü Zeki Demirel

Şükrü Zeki Demirel

ŞEYTANIN GÖR DEDİĞİ
[email protected]

YOKSULLAŞTIRMA OPERASYONU ! TÜRKİYE ve SİNOP !

17 Nisan 2022 - 01:11

Aslında 70 yıl öncesinden başlayan ve adım adım uygulanan,son bir yıldır iyice hızlandırılan bir OPERASYON ile karşı karşıyayız. 
Tüm dünyada ABD tarafından uygulanan ve TEK KUTUPLU bir dünya hayali ile sürdürülen operasyonlar ülkelere göre farklılıklar gösteriyor.ABD'nin Ortadoğu'dan başlayan,Uzakdoğu'da Çin,Pakistan üzerinden,Orta Asya'da Afganistan,Kazakistan,Balkanlar'da Yunanistan, Bulgaristan,Romanya,
Baltık ülkeleri İsveç, Norveç,Finlandiya,
Doğu Avrupa'da Polonya,Slovenya üzerinden sürdürülen, RUSYA'yı abluka altına alma operasyonlarında AB ve NATO'yu kullanan ABD,son olarak UKRAYNA'yı kurban edercesine savaşa tahrik ederek amacına ulaşmaya çalışıyor.
Dünyanın yeniden dizayn edilmesi çabaları,neredeyse 3.dünya savaşına sürüklüyor dünyamızı.
Bu operasyonlar içinde Türkiye'nin durumu nedir,Türkiye nasıl bir konumdadır,üzerinde uygulanan operasyon nedir ?
Kurtuluş savaşından sonra yenilgiyi hazmedemeyen Amerika ve avrupa ülkeleri özellikle 2.dünya savaşından sonra ülkemizden intikam ve kurtuluş savaşının rövanşını almak için hertürlü yaptırımları uygulamaktan geri durmuyorlar.Değişik zamanlarda farklı yöntemler uygulayarak ülkemizi zayıflatmak, dışa bağımlı kılmak için ellerinden geleni yapıyorlar.1950'lerden itibaren MENDERES dönemi ile başlayan operasyonlar Cumhuriyetimizin 100.yılını hedefleyerek daha da artırılarak sürdürülmüş,son 20 yılda nihai hedefe ulaşmak için ülkemiz tam bir abluka altına alınmıştır.
ABD'nin ülkemizdeki yerli işbirlikçileri ve adım adım iktidara taşıdığı siyasi islamcı kadrolar 20 yıl önce iktidara geldiklerinde ilk yaptıkları tarım ve hayvancılığımızı bitirecek kararlar almak,özelleştirmeler ile tüm fabrikalarımızı işlevsiz hale getirmek, yeraltı ve yerüstü zenginliklerimizi yabancılara peşkeş çekmek,tüm üretim araçlarını yok etmek ve ülkemiz savunma sistemini çökertmek üzere sıkı bir çalışma içine girmişlerdir.
Bu operasyon,başını ABD'nin çektiği,AB ülkeleri ile ülkemizdeki yerli işbirlikçileri aracılığıyla sürdürdüğü bir YOKSULLAŞTIRMA OPERASYONU'dur. 
Özellikle son bir yıl içinde bilimsel ekonomik sistem içinde hiçbir karşılığı olmayan ekonomi yönetimi ile paramız değer kaybederek dibe vurmuş,temel ihtiyaç maddelerimiz ile 
doğalgaz ve akaryakıtta tamamen dışa bağımlı hale getirilmiş,sonuçta alım gücü sıfıra indirilen halkımız açlığa mahkum edilmiştir. Enflasyonu tavan yapan,ücretleri açlık sınırı altında kalan, pazarlarda atık toplayan halkı olan ülkemizde,ayrıca ne oldukları belli olmayan, çekirge sürüleri gibi ülkemizi istilâ eden mülteci,göçmen adı altındaki yabancılar ile dengelerimiz bozulmakta,görgüsüz,
kaba,aşağılayıcı bakışlarla bakan,ancak PARALI olan yabancılara topraklarımız, evlerimiz,köşklerimiz neredeyse bedava sunulmakta,
karşılığında bir de VATANDAŞLIK verilmektedir.Ve bu operasyonlara ilginçtir MİLİYETÇİ -
MUHAFAZAKÂR siyasi iktidar çanak tutmakta, yardımcı olmakta, gerekirse bürokrasi vb.kurum ve kuruluşları darmadağın edebileceklerini açıkça  söyleyebilmektedirler.
Türkiye bu operasyonlar ile etkilenir,yoksullaştırma operasyonlarından fazlası ile nasibini alırken kentimiz SİNOP etkilenmeyecek mi ?
Sinop çok daha farklı ve çok daha fazla etkilenmektedir doğal olarak.
Sinoplular olarak son bir yılda yapılanlara ve yapılamak istenenlere şöyle bir bakarsak neler olacağını, başımıza daha neler geleceğini görebiliriz.
Sinop'a sadece Kent Meydanı,Millet Bahçesi,Millet Kıraathanesi gibi projeler ile zarar verilmemekte,tarihi,
kültürü,tarihi eserleri yok edilmemekte,aynı zamanda tarımına, ormanlarına,denizine,
doğasına,turizmine,
kültürüne darbeler vurulmaya,ülke ekonomik politikası gereği yoksulluğa mahkum edildiği gibi Sinop özelinde halk bir kez daha açlığa, yoksulluğa mahkum edilmektedir.
Gözden çıkarılmış bir kentten söz ediyorum. ABD'nin ülkemizi yoksullaştırma operasyonları dışında Sinop için bir farklı operasyonu olduğu duyum ve bilgilerini alıyoruz.Daha önce de yazmıştım.Sinop'ta RADAR (!) tekrar yaratılmak isteniyor. Füze deneme sahası yapılan eski radarın NATO üssü yapılma çabaları olduğunu duyuyoruz. Bunun alt yapısı olarak ÇEVRE YOLU (!) denilen, aslında FÜZE YOLU olan projedir. ABD'nin Rusya'yı karadenizden çevirme projesine asıl amaç yapılan projedir bu.
Denizden,kuzey surlarınının önünden yapılacak,Kumkapı'dan başlayıp Öğretmen okulundan çıkacak yol için çalışmalar hızlandırılıyor.Kaleleri tamamen yok edecek, Sinop'un siluetini karartacak,kale surları dibinde bir kısmı kuma gömülmüş tarihi eserlerin yanında var olanları da yok edecek proje için neden ısrar edilmektedir ?
Dünyanın hangi ülkesinde bir şehrin içinden bombalar geçirilir,şehrin tepesine bombalar yerleştirilir, şehir açık hedef haline getirilir ?
Neden başlangıçta Koçcuvaz tepeleri olarak düşünülen füze sahası kentin tepesine alınır ?Neden daha yerleşim yerlerinden uzak,örneğin Dranaz dağı tepelerine yapılmaz ?
Yapılamaz,çünkü ABD ve yerli işbirlikçisi siyasi iktidarlar Sinop'a  bunu uygun (!) görmüşlerdir.
Dedik ya,ülkemiz ve Sinop bir OPERASYON altındadır.
Kanıt arıyorsanız önce cüzdanlarınıza,sonra piyasaya bir bakın. Daha sonra gözlerinizi açın ve etrafınıza dikkatlice bakın.Neler yaşanıyor,neler yapılıyor,neden ve nasıl  yapılıyor diye bakın ve sorgulayın.
Bizim ülkemizden, kentimizden başka gidecek,yaşayacak yerimiz yok.
Sahip çıkmaz isek, önümüzdeki yıllarda kendi ülkemizde,kendi topraklarımızda,
dedelerimizin, ninelerimizin kanları, canları ile kurtararak bizlere emanet ettikleri yuvamızda,
vatanımızda yabancı olacağız,yabancıların boyunduruğunda yaşamaya,kısaca KÖLE  olmaya zorlayacağız.
Tam bağımsız Türkiye için dilerim gözlerimiz açılır ve sorgulamaya başlar,sahip çıkarız,
ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE ,
TOPRAKLARIMIZA,
VATANIMIZA..!

Bu yazı 733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum