Deniz Özen

Deniz Özen

[email protected]

ALTIN KAFALILAR !!!

22 Aralık 2014 - 18:36 - Güncelleme: 24 Aralık 2014 - 20:06

Bilindiği gibi 11-14 Tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Sinop Tanıtım günleri kapsamında ilimizin tanıtımına destek olma amacı ile Sinop Valiliğinin katkıları ile İstanbul’a gittik ve İlimizi Ulusal ve Yerel düzeyde temsil etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.

 

Üzülerek belirtmeliyim ki, bazı haber paylaşım sitelerinde ve yerel gazetede basını alaşağı eden, mesnetsiz ve gazetecilik ilkelerine uymayan yazılar yazılmıştır. İstanbul’a gitmeden önce Sinop Valiliği toplantı salonunda Vali Köşker’inde katıldığı toplantıda Sinop’tan İstanbul’a gidecek basın mensuplarının listesi yapılmış ve konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştu. Konu önemliydi sonuç'ta Sinop ilk defa görücüye çıkıyordu...

 

Listeye ismini yazdıran ve son anda gelmekten vaz geçen bir büyüğümüz yazdığı köşe yazısında “Altına Hücum İçin Feshane’ye giden basın mensupları” cümlesini kullanmış. Bu talihsiz ve maksadını aşan bu benzetme büyüklerinden çok şey öğrenecek olan biz gençleri şaşırtmış ve çok üzdü. “Kişi Karşısındakini Kendisi Gibi Görürmüş” deyimi burada anlamına anlam katıyor.

 

Basın Toplumun Ortak Sesidir” dolayısı ile bizler İstanbul’a İlimizin tanıtımına katkı sağlamak amacı ile gittik ve bütün basın emekçileri ile birlikte toplumun sesi olmak için çalıştık. Bunu farklı şekilde değerlendirenler edindikleri tecrübeleri bir kez daha gözden geçirmelidir. Altın meselesi benim için hiç gündem konusu bile olmadı, ama ne hikmetse birilerini rahatsız etmiş. Hiç endişelenmeyin biz sizleri temsil etmek için, biz İlimizi temsil etmek için gittik İstanbul’a...

 Biz Sinop’u yazdık siz altını,

 Biz Sinop dedik siz ise yine altın

 Biz Feshane dedik siz yine altın

                                         Sonuçta Herkes aklındakini yazdı.Fazla söze gerek yok bu konuda yazacak çok şey var ama daha önemli işlerim var, sonuçta saha habercisiyim toplum benden haber bekler.

                                                                                                        Saygılarla…

Bu yazı 2962 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum